Werken bij Schenker logistics - Vacature Administratief Medewerker Shipping

Administratief Medewerker Shipping

Vacaturegegevens

Referentie

2019-859  

Locatie

Standplaats

Nederland, Tilburg Vossenberg

Locatie

Tilburg Vossenberg - Logistiek - Shipping

Vacature type

Reguliere werknemer

Functiebeschrijving

Functienaam

Administratief Medewerker Shipping

Dienstverband

Vast

Functieomschrijving

Administratief Medewerker Shipping - per direct
Vestiging: Tilburg Vossenberg
Afdeling: Shipping office
Aard van het dienstverband: fulltime

 
Ben jij per direct beschikbaar, maak jij je systemen snel eigen en vind je het leuk om naast administratieve werkzaamheden ook contact te hebben met chauffeurs? Sta jij stevig in je schoenen, ben jij stressbestendig en kan je meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht houden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze contractlogistiek vestiging op Tilburg Vossenberg zoeken wij een Administratief Medewerker Shipping die het gehele takenpakket van de Shipping Desk op zich neemt. Je werkplek bevindt zich in een kantoor aan het warehouse.

 

De functie

  • Je verzorgt de administratie rondom het shipping proces. Denk hierbij aan in- en outbound planning maken, picklijsten genereren, laadopdrachten aanmaken, aankomstrapportage e.d.
  • Je onderhoudt contacten met vaste vervoerders
  • Je ontvangt aan de balie chauffeurs en neemt daarbij de bijbehorende documentatie in behandeling
  • Je behandelt aanvragen van de customer service afdeling die betrekking hebben op het shipping proces

 

Jouw profiel

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar een gedreven administratieve collega met ervaring in de transport/ logistieke branche die ons team op zeer korte termijn kan komen versterken. Je bent een echte spin in het web, kan snel schakelen en hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels. Je toont initiatief, bent klantgericht en een echte teamplayer. Ook zijn een klantgerichte en accurate instelling een vereiste voor deze functie. Tot slot ben je bereid te werken in verschoven diensten. Werktijden zijn tussen 07:00 uur en 19:00 uur (volgens planning)

 
Wij bieden

Wij bieden een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden, elke dag opnieuw. Werken in een team, waar diversiteit als kracht wordt ingezet, in een transparante organisatie met vestigingen wereldwijd. Een goed salaris dat past bij deze functie samen met ambitieuze doelstellingen die jij met je collega’s voor ons bedrijf zal gaan realiseren. Daarnaast bieden wij voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Herken jij jezelf in dit profiel? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

 

Een pre-employment screening is onderdeel van deze procedure.
 


Solliciteer direct