Werken bij Schenker logistics - Vacature Customer Service Medewerker - Ede

Customer Service Medewerker - Ede

Vacaturegegevens

Referentie

2019-971  

Locatie

Standplaats

Nederland, Ede

Locatie

Ede - Landtransport - Customer Service

Vacature type

Reguliere werknemer

Functiebeschrijving

Functienaam

Customer Service Medewerker - Ede

Dienstverband

Vast

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze customer service afdeling. Klantcontact staat centraal in deze functie. Jouw rol is belangrijk omdat jij de spil bent tussen de vestigingen en je onderhoudt veelvuldig contact met interne en externe klanten. Ben jij op zoek naar een dienstverlenende rol waarbij je jouw kwaliteiten op communicatief gebied kan inzetten? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

 

 

Jouw taken en verantwoordelijkhedenJij bent continue bezig met het leveren van kwaliteit. Je ondersteunt het operationele proces door het aanmaken en versturen van orders met alle bijbehorende documenten. Je constateert eventuele afwijkingen in het proces en bent in staat deze in samenwerking op te lossen. Als customer service medewerker ben jij verantwoordelijk voor een correcte overdracht van kennis en regels rond ons netwerk, dit ter bevordering van de juiste en snelle uitvoering van onze opdrachten. Je benadert de klant pro actief wanneer je bijvoorbeeld een vertraging of schade tegenkomt. Intern doe je onderzoek en navraag ten aanzien van de eventuele  gebreken waarbij je de klant een terugkoppeling geeft. Krijg jij energie van alles tot in de puntjes regelen voor de klant en beschik jij over de volgende eisen?

 

Jouw profiel

 

  • Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden om intern en externe communicatie vlot te laten verlopen. Je kan goed luisteren en bent accuraat
  • Onder druk kan jij goed functioneren
  • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift
  • Je hebt een besluitvaardige instelling
  • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur)

 


Wij bieden je een baan om trots op te zijn. Een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden, elke dag opnieuw. Werken in een team, waar diversiteit als kracht wordt ingezet, in een transparante organisatie met vestigingen wereldwijd. Een marktconform salaris dat past bij deze functie samen met ambitieuze doelstellingen die jij met je collega’s voor ons bedrijf zal gaan realiseren. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden en bieden wij voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Andere kernwoorden die passen bij werken bij Schenker Logistics: klantgerichtheid, teamwork, vernieuwing en groei.


Solliciteer direct