Werken bij Schenker logistics - Vacature Inside sales

Inside sales

Vacaturegegevens

Referentie

2019-831  

Locatie

Standplaats

Nederland, Amsterdam Fairs & Events

Locatie

Amsterdam - Fairs & Events - BU Fairs Management

Vacature type

Reguliere werknemer

Functiebeschrijving

Functienaam

Commercieel Medewerker Fairs & Events

Dienstverband

Vast

Functieomschrijving

Ben jij commercieel ingesteld, houd je van netwerken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel naar de functie van Commercieel Medewerker!

De vestiging

De vestiging Amsterdam RAI maakt onderdeel uit van de Business Unit Fairs, Events & Special Logistics en biedt haar klanten een unieke service. Bij complexe logistieke vraagstukken kunnen klanten vertrouwen op een partner die complete oplossingen biedt, aangepast op de behoeften van de klant. Van beurzen en tentoonstellingen, global sport-events, high-tech logistics of relocations, binnen de Business Unit Fairs, Events & Special Logistics zijn dit onze uitdagingen.

De functie

Als Commercieel Medewerker Fairs & Events heb je veel contact met (potentiele) klanten in zowel het binnen- als buitenland. Hierbij een greep uit de taken en verantwoordelijkheden die je in deze functie hebt:

  • Je volgt leads op, hebt contact met klanten aan de hand van events in binnen- en buitenland en met het netwerk van agenten. Hierdoor help je dan ook mee met het genereren van (new) business.
  • Je zorgt dat offertes in samenwerking met de operationele teams gemaakt worden, volgt deze op en registreert de conversie.
  • Het opvragen, voorbereiden en uitsturen van deelnemerslijsten van alle nationale beurzen behoort tot je takenpakket.
  • Je geeft feedback aan de operatie over klantverwachtingen en servicelevel per evenement.
  • Je onderhoudt de contacten met de organisaties, deelnemers en agenten van evenement.
  • Je maakt de commerciële resultaten van de huidige agenten netwerk verder inzichtelijk en benut deze voor toekomstige ontwikkelingen.

 

Jouw profiel

Wij vragen

Om de functie van Commercieel Medewerker Fairs & Events goed in te kunnen vullen, zijn wij op zoek naar een commerciële collega met minimaal een eerste commerciële werkervaring. Je bent proactief, een teamplayer en de geboren netwerker. Een aantoonbare affiniteit met de wereld van beuren en evenementen is een pre. Verder beschik je over het volgende:

  • Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent communicatief sterk en beheerst zowel de Nederlandse als Engels taal in woord en geschrift.
  • Een flexibele instelling met betrekking tot werktijden is een must voor deze functie.

Wij bieden

Schenker biedt volop kansen en mogelijkheden voor een mooie carrière. Je hebt de regie van je succes in eigen handen en krijgt veel vrijheid in de uitvoering van de functie. Een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden, elke dag opnieuw. Je komt te werken in een gemotiveerd team waar hard gewerkt wordt. Door de korte lijnen en een informele bedrijfscultuur voel jij je al snel thuis bij Schenker.

Wil jij deel uitmaken van ons succes? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Een pre-employment screening is onderdeel van deze procedure.


Solliciteer direct