Werken bij Schenker logistics - Vacature Sales Support Medewerker

Sales Support Medewerker

Vacaturegegevens

Referentie

2019-729  

Locatie

Standplaats

Nederland, Tilburg Hoofdkantoor

Locatie

Tilburg - Corporate - Inside Sales

Vacature type

Reguliere werknemer

Functiebeschrijving

Functienaam

Sales Support Medewerker

Dienstverband

Vast

Functieomschrijving

Voor ons Salesteam zijn we op zoek naar een gedreven en commercieel ingestelde collega voor de binnendienst. Als medewerker Sales Support heb je een afwisselend en uitdagende functie en ziet elke dag er anders uit.

Bij Schenker is sales een bijzondere tak van sport. Wij verkopen geen product, wij verkopen een pakket logistieke dienstverlening. Als Sales Support medewerker ondersteun jij de Field sales medewerkers en accountmanagers. Daarnaast ben jij de adviseur en zorg jij voor het juiste pakket aan diensten, voorwaarden en acties voor onze kleinere klanten. Je werkt aan een goed resultaat voor onze klanten, maar ook een goed resultaat voor onze organisatie.

De functie

  • Je houdt je in deze binnendienst functie bezig met het adviseren van bestaande klanten en bent medeverantwoordelijk voor het verkoopresultaat
  • Je ondersteunt Field Sales executives en Key accountmanagers met rapportages, informatie en presentaties.
  • Je onderhoudt warme contacten met klanten (relatiebeheer)
  • Je verwerkt offerteaanvragen en volgt deze op
  • Jij denkt mee met nieuwe sales acties

 

Jouw profiel

Wij vragen

Wat je opleidingsachtergrond ook is, als jij een fulltime inzetbaar bent pas je bij ons al voor de helft in het plaatje. Als je dan ook nog energie, durf, affiniteit met sales en administratieve affiniteit hebt, worden wij enthousiast. Daarnaast speelt teamwork een belangrijke rol in deze functie. Ben jij sociaal sterk, kan jij de kar trekken en ben je communicatief vaardig, dan scoor je pluspunten. Tot slot is beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal een vereiste om deze functie tot een succes te maken.
 

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke baan in een dynamische organisatie waarin we met plezier samenwerken. Veel ruimte voor initiatief, nieuwe ideeën en vrijheid om te ondernemen. Jij mag creatief zijn en buiten de lijntjes denken. Je komt te werken bij een internationaal bedrijf met een ondernemende, open en informele cultuur waarbij de lijntjes graag kort worden gehouden. Jij kan helpen Schenker nog succesvoller te maken. Er is volop ruimte voor training, persoonlijke ontwikkeling en groei. Wij leiden jou op tot een allround Sales collega, die bij interesse binnen een aantal jaar in onze outside sales kan gaan werken. Je carrière pad ligt in je eigen handen. Dit alles komt met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wil jij mee groeien met Schenker? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

 

Een pre-employment screening is onderdeel van deze procedure.

 


Solliciteer direct