Werken bij Schenker logistics - Vacature Sales Support Medewerker

Sales Support Medewerker

Vacaturegegevens

Referentie

2019-729  

Locatie

Standplaats

Nederland, Tilburg Hoofdkantoor

Locatie

Tilburg - Corporate - Inside Sales

Vacature type

Reguliere werknemer

Functiebeschrijving

Functienaam

Sales Support Medewerker

Dienstverband

Vast

Functieomschrijving

Sales Support Medewerker
Locatie: Tilburg
Fulltime dienstverband

Kom jij ons Salesteam versterken? Schenker Logistics is op zoek naar een gedreven en commercieel ingestelde collega voor de binnendienst. Als Sales Support medewerker heb je een afwisselend takenpakket en ziet elke dag er anders uit. Het betreft een fulltime functie met standplaats Tilburg.

Bij Schenker is sales een bijzondere tak van sport. Wij verkopen geen product, wij verkopen een pakket logistieke dienstverlening. Als Sales Support Medewerker ondersteun jij de Field sales medewerkers en accountmanagers. Daarnaast fungeer jij als klantadviseur en zorg jij voor het juiste pakket aan diensten, voorwaarden en acties voor onze kleinere klanten. Je werkt aan een goed resultaat voor onze klanten, maar ook een goed resultaat voor onze organisatie.

 

De functie

  • Je houdt je in deze binnendienst functie bezig met het adviseren van bestaande klanten en bent medeverantwoordelijk voor het verkoopresultaat
  • Je ondersteunt Field Sales executives en Key accountmanagers met rapportages, informatie en presentaties.
  • Je onderhoudt warme contacten met klanten (relatiebeheer)
  • Je verwerkt offerteaanvragen en volgt deze op
  • Jij denkt mee met nieuwe sales acties en biedt ondersteuning aan salescampagnes en klantevents.

Jouw profiel

Wij vragen

Voor deze rol zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die commercieel ingesteld en resultaatgericht is. Heb jij energie, durf en een positieve instelling, dan scoor je pluspunten. Daarnaast speelt teamwork een belangrijke rol in deze functie. Tot slot is beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal een vereiste om deze functie tot een succes te maken.
 

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke baan in een dynamische organisatie waarin we met plezier samenwerken. Veel ruimte voor initiatief, nieuwe ideeën en vrijheid om te ondernemen. Jij mag creatief zijn en buiten de lijntjes denken. Je komt te werken bij een internationaal bedrijf met een ondernemende, open en informele cultuur waarbij de lijntjes graag kort worden gehouden. Jij kan helpen Schenker nog succesvoller te maken. Er is volop ruimte voor training, persoonlijke ontwikkeling en groei. Je carrière pad ligt in je eigen handen. Dit alles komt met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij mee groeien met Schenker? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Een pre-employment screening is onderdeel van deze procedure.


Solliciteer direct