Werken bij Schenker logistics - Vacature Transportplanner in Ede

Transportplanner in Ede

Vacaturegegevens

Referentie

2019-954  

Locatie

Standplaats

Nederland, Ede

Locatie

  Ede

Vacature type

Reguliere werknemer

Functiebeschrijving

Functienaam

Transportplanner in Ede

Dienstverband

Vast

Functieomschrijving

DB Schenker in Ede is een grote internationale speler in de logistiek met een echte no-nonsense mentaliteit waar je hard werkt en waar tijd is voor een geintje met jouw collega's. Onze afdeling blijft in beweging, vandaar dat we op zoek zijn een nieuwe enthousiaste collega.

 

Over de organisatie

Wij zijn een van de grootste logistieke spelers wereldwijd. Onze locatie in Ede is gespecialiseerd in Land Transport waar een hoge betrokkenheid onder de collega's heerst. Je komt te werken in een team van 8 tot 10 collega's waarbij je nauw samenwerkt met elkaar.

 

Wat ga je doen als transportplanner?

 
In deze functie zorg je voor de expeditie van en naar het buitenland. Je bent ervoor verantwoordelijk dat goederen tijdig en efficiënt op de plaats van hun bestemming terecht komen. Dit doe je in afspraak met de klant. Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor complexe plan vraagstukken en maakt het overdragen van kennis deel uit van je takenpakket. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor facturatie en administratie en behandelt klant klachten.  

Jouw profiel

  • Je hebt een opleiding minimaal op MBO-niveau in de richting van Transport en Planning
  • Je hebt enige ervaring als transport planner
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord is een eis voor deze functie
  • Je hebt goede kennis van en ervaring met Excel met geautomatiseerde systemen
  • Goede kennis van het rijtijdenbesluit is een must

 

Ons aanbod

Here to move. Schenker biedt volop kansen en mogelijkheden voor een mooie carrière. Jij hebt de regie van je succes in eigen handen en krijgt hierbij uiteraard de nodige ondersteuning en begeleiding. Je ontvangt een goed salaris. Je komt te werken in een team waar hard gewerkt wordt, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid. Door de korte lijnen en een informele bedrijfscultuur voel jij je al snel thuis bij Schenker. Jij komt te werken bij de Top 3 speler wereldwijd binnen de logistiek.

 


‘Bij Schenker is geen dag hetzelfde, veel bedrijven zeggen het, bij ons is het zo!’


Solliciteer direct